Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A HSQ-VIP tagság előnyeiről

A HSQ-VIP tagság előnyeiről
Kiemeltnek lenni nálunk valódi előnyökkel jár!
Vásároljon ön is kedvező áron Husqvarna terméket! Csatlakozzon a HSQ-VIP KLUB rendszerünkhöz!

A HSQ-VIP KLUB nem olyan hely, ahová a pénztárcája vastagsága miatt engedik be az embert.

 

Jelentkezéshez kattintson a kék gombra!

 

A klubtagság - csakúgy, mint az ezzel a klubtagsággal összefüggő általunk nyújtott szolgáltatások - ingyenesek és mindig azok is maradnak.

Csatlakozna a HSQ-VIP KLUB-hoz? Kattintson a gombra, adja meg az adatait és máris élvezheti a VIP tagság előnyeit.

Belépéshez kattintson a kék gombra!

 

Mikor érdemes csatlakozni?

Mivel a VIP KLUB tagság a HUSQVARNA termékek kedvezményes vásárlását is lehetővé teszi a www.hsq.hu webáruházban, ezért célszerű még az első vásárlását megelőzően belépni a VIP-KLUB-ba. Amennyiben még nem aktuális egy kerti vagy erdészeti gép beszerzése, de a jövőben szüksége lehet rá, akkor is érdemes már most a KLUB tagságot választania, mert így elsőként értesülhet az időszakos HUSQVARNA akciókról, az újdonságokról és természetesen a kizárólag a HSQ VIP-KLUB tagjainak szóló egyedi kedvezményekről. Ezek a kedvezmények kizárólag a HSQ.HU webáruházban leadott rendelések révén vehetők igénybe, a fizikai boltokban nem kérhetők, nem válthatók be.

Milyen előnyei vannak a VIP tagságnak?

Az emberek általában szeretnek kedvezményeket kapni. Akik a VIP-KLUB tagságot választották nem csak pénzben kifejezhető előnyökre tesznek szert, hanem az érdeklődési körüknek megfelelő újdonságokról, technikai megoldásokról és a munkájukat megkönnyítő lehetőségekről is rendszeresen értesülhetnek.

Ha céges vásárláshoz, pályázathoz vagy bármely egyéb okból írásos árajánlatra van szüksége a VIP-Klub tagjainknak a lehető leggyorsabban készítjük és juttatjuk el a szükséges formátumban elkészített árajánlatokat.

Biztosan tapasztalta már, hogy mennyire más, ha igazán jó és gyors segítséget kap és megoldást talál egy problémára legyen az egy termék beszerzése vagy egy szolgáltatás igénybevétele. VIP tagként nálunk biztosan kiemelt figyelemben részesül. Telefonos tanácsadással állok rendelkezésére bármely kerti géppel kapcsolatos gond, probléma megoldásában. Munkaidőben kérheti tanácsaimat a +36 70 942 1598 telefonszámon.

Nem mondom azt, hogy a HSQ VIP-KLUB tagjaként biztosan a legolcsóbban juthat egy HUSQVARNA termékhez, de abban biztos lehet, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesül. Természetes például, hogy a fűnyíró traktorokat és rider traktorokat beüzemelve, használatra készen szállítjuk ki és a kiszállítást olyan szakember végzi, aki garantálja a gépek szakszerű átadását, bemutatását, aki minden technikai kérdésre válaszolni tud önnek.

A HSQ-VIP tagság egy elképesztően jó dolog, amit csak akkor ismer meg igazán, ha kipróbálja és élvezi az ezzel járó előnyöket és kedvezményeket. Mi lenne, ha már most, azonnal kipróbálná? Csak kattintson a belépés gombra és máris a KLUB-ban érezheti magát.

Jelentkezéshez kattintson a kék gombra!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Általános információk

Keresés