Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

Üzletünk

Tisztelettel üdvözlöm!

Józsa Zsolt vagyok az ön személyes tanácsadója.

Áruházunk a kiemelkedő vásárlói élmény megteremtését tekinti legfontosabb célkitűzésének. Véleményem szerint ennek alapja a pontos, mindenre kiterjedő tájékoztatás a műszaki paraméterektől kezdve, a felhasználhatósági lehetőségeken át a karbantartás elemeinek megismertetéséig. Ugyanennyire fontos, hogy a megrendeléstől a termék megérkezéséig, illetve azon túl az esetleges kérdések megválaszolásáig legyen valaki, akit el lehet érni, aki meg tudja adni a szükséges felvilágosításokat.

Ez mind az én feladatom és nyugodtan számíthat rám.  Kérdéseit, kívánságait, vagy árajánlat készítésére vonatkozó igényét eljuttathatja hozzám e-mailben, vagy kereshet telefonon  is munkaidőben.

E-mail címem: zsolt@andlkft.hu

Telefonszámom: 06 30 715 1707

Husqvarna szaküzleteink

A fenti három fotón a központi pápai bázisunk látható. Ez az Andl Kft legnagyobb üzlete. A vásárlóink által megrendelt termékeket ebből az üzletből szállítjuk ki, itt raktározzuk a termékeink legnagyobb részét. Fontos információ, hogy üzletünk az ország egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkező Husqvarna szakkereskedése, így  biztosan a leggyorsabb és a legszínvonalasabb kiszolgálásra számíthat, amennyiben nálunk rendeli meg új Husqvarna kertészeti vagy erdészeti gépét, eszközét.

Amennyiben a megrendelésének az értéke eléri vagy meghaladja a 25.000,- Ft-ot, akkor a szállításért nem kell fizetni, ingyenesen házhoz szállítjuk önnek, így nem kell a hasznos idejét utazásra fordítania, ami egyébként elég költséges dolog is. Amennyiben valamely a HSQ.HU webáruházunkban kiválasztott terméket mégis személyesen szeretné átvenni, akkor a pápai üzletünkben van erre lehetősége. Arra azonban fölhívom a szíves figyelmét, hogy a fizikai boltban, Pápán nem minden esetben azonosak az árak a jelen webáruházunkban aktuális árakkal a HSQ-VIP KLUB tagsággal járó esetleges kedvezmények, illetve a klubtagok részére meghirdetett előnyök, akciók is csak kizárólag a hsq.hu webáruházban vehetők igénybe. Ha a személyes átvétel lehetőségét választja, akkor kérem rendelje mag a terméket itt a webáruházunkban, majd az előre egyeztetett időpontban át tudja venni az üzletben.

 

Husqvarna szakszerviz

Ebben a műhelyünkben végzik a műszaki munkatársaim a gépek javítását, karbantartását.

Mivel valamennyi gépet a kiszállítás előtt beüzemelünk, beállítunk, kipróbáljuk, ellenőrizzük a hibátlan működésüket, így önhöz biztosan csak hibátlan termék jut majd el. A beüzemelés a legkisebb láncfűrésztől, a legnagyobb rider traktorig minden gépre egyaránt vonatkozik. Ezt a beüzemelést ebben a jól fölszerelt, modern műhelyben végezzük.

 

 

 

 

 

További Husqvarna üzleteink

 

Veszprémi szerviz és üzletVeszpémi üzlet és szerviz

 

Győri üzlet és szerviz

Keresés