Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna fűkasza | szegélynyíró | tisztítófűrész

Válasszon a Husqvarna szegélynyírók fűkaszák vagy erdészeti tisztítófűrészeink küzül! Valamennyi fűkaszát a föladás előtt beüzemeljük, beállítjuk, a szükséges beállításokat elvégezzük, így csak hibátlan, tökéletesen működő kasza juthat el önhöz. A gépet hivatalos Husqvarna garanciával forgalmazzuk. 

Ingyenes házhozszállítás valamennyi fűkaszára. Gyors szállítás raktárról.

Rendelését telefonon is leadhatja. 06 30 715 1707.

Rendezés:
Ingyenes kiszállítás! A Husqvarna 122 C nagyon alacsony súlyú és kis zajkibocsájtású fűszegélynyíró.  A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.
Raktáron
56.900 Ft
Ingyenes kiszállítás! A Husqvarna 128 C nagyon alacsony súlyú és kis zajkibocsájtású fűszegélynyíró.  A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.
Raktáron
84.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 128 R fűkasza egy rendkívül alacsony súlyú szegélynyíró. Sokoldalúan használható Husqvarna modell, mely elsősorban otthoni feladatok elvégzésére, fűnyírás utáni utómunkálatokra készült. Félautomata damilfejjel és vágótárcsával szállítjuk. A kényelmes munkavégzést a fűkaszához mellékelt vállheveder segíti elő.

Jelenleg nem rendelhető
99.900 Ft 86.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 129 R fűkasza egy rendkívül alacsony súlyú bozótvágó. Sokoldalúan használható Husqvarna modell, mely a feladatok széles skálájának elvégzésére alkalmas, a könnyű szegélynyírástól a sűrű növényzet ritkításáig. Az E-TECH® II motor kiváló teljesítményt nyújt, de emellett már a jövőben várható károsanyag kibocsátási szint alá került a károsanyag kibocsátása. A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.

Jelenleg nem rendelhető
107.900 Ft 97.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés 

A Husqvarna 525 RX fűkaszának 25,4 cm3 hengertérfogatú és 1 kW teljesítményű  a kétütemű motorja. Rendkívül könnyű,de erős és kényelmes fűkasza kiváló rezgéscsillapító rendszerrel, így a maximális vágási komfortot nyújta a gép használójának. A speciális indítási rendszer 41-kal könnyebb indytási erőt igényel a fűkasza motrorjának indítása során. Valószínűleg járt már Ön is úgy, hogy a stop kapcsolóval leállította fűkaszát, és elfelejtette a kapcsolót visszaállítani start állásba. Így az indítás teljesen lehetetlen. Ez azonban nem fordulhat elő a Husqvarna automata start/stop kapcsolójával, mert a motor leállítása után a kapcsoló azonnal a start állásba ugrik vissza.

Jelenleg nem rendelhető
139.700 Ft 129.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!

Ha kemény munkát kapott, jelentős felületeken kell dolgoznia, célszerű ezt a Husqvarna 135 R típust választania. A fűkasza fogókarját asszimetrikusan helyezték el, hogy igazán kényelmes legyen vele dolgozni akár hosszú órákon át is. A fűkaszával együtt szállított vállheveder is a maximális kezelői komfortot célozza meg. A Smart Start® indító rendszer a könnyű,az üzemanyag szivattyú a biztos indítás szolgálatában áll.  Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít. A szöghajtóművet robosztusra, erősre tervezték és olyan szögben áll, hogy a munkaeszközök párhuzamosan dolgozzanak a talajjal.

Jelenleg nem rendelhető
159.700 Ft 144.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 543 RS fűkasza egy meglehetősen erős és sok feladatra alkalmas  gyomos, füves területek kaszálására készült gép. Ennek a Husqvarna kaszának is természetesen tartozéka a damilfej, a fűvágó kés és a vállheveder. Erős, nyomatékos, de takarékos motor hajtja meg, a meghajtó szár is nagyon erős kivitel, 28 mm az átmérője. A szöghajtómű is sokalt tesztelt, bevált, megbízható konstrukció. A fűkasza kupplungját a nagy igénybevételhez tervezték.

Jelenleg nem rendelhető
169.700 Ft 154.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 553 RS fűkasza nagy hengertérfogattal ( 50,6 cm3) és nagy teljesítménnyel (3,15 Le), alacsony súllyal és vibrációval ellátott nagyon széles körűen használható fűkasza. A kedvező fogyasztásról és egyben az alacsony károsanyag kibocsátásról a modern, a Husqvarna mérnökei által fejlesztett X-Torq motor gondoskodik. Ennél a komfortos fűkaszánál természetes tartozék a Standard dupla vállheveder. A foggantyú rendszerét önntöttvasból készült igen erős és strapabíró rögzítő elemekkel készítették. A nagy igénybevételekhez igazították és alakították ki a tengelykapcsolót is.

Jelenleg nem rendelhető
199.700 Ft 179.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 535 RX fűkasza is a jól bevált, akár 75 %-kal kevesebb károsanyagot kibocsátó és 20- %-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztó Husqvarna fejlesztésű X-Torq motort kapta meg. Mindössze 35 cm3 a henger térfogata, de ehez 1,6 kW motorteljesítmény párosul. Ha az eredeti Husqvarna kétütemű motorolajat használja biztos lehet a motor hosszú élettartamában. A fűkaszához adott Balance 35 jelzésű duplapántos vállheveder optimálisan osztja el a váll, a melkas és a hát között a terhelést munka közben.

Jelenleg nem rendelhető
229.900 Ft 199.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés

 Professzionális felhasználóknak készült a Husqvarna 545 RX típusú, nagy teljesítményű, bozótvágója. A hajtószár, amelynek átmérője: 32 mm olyan optimális hosszúságú, hogy a szöghajtás a munkavégzéshez legoptimálisabb 35 fokban áll. A szöghajtás pedig úgy lett kialakítva, hogy a motor nagy nyomatékát biztonságosan továbbítsa a damilfejhez vagy a vágótárcsához. A kitűnő rezgéscsillapítással ellátott irányító foggantyú a legideálisabb, legkényelmesebb állásba fordítható a maximális komfort érdekében. A Husqvarna saját fejlesztésű X-Torq motorja garantálja a megfelelő teljesítményt, nyomatékot, a kedvező üzemanyag fogyasztást és az alacsony károsanyag kibocsátást. 

Jelenleg nem rendelhető
269.700 Ft 247.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés

 Professzionális felhasználóknak készült a Husqvarna 545 RXT típusú, nagy teljesítményű, bozótvágója, melyet számítógép vezérel. Ezért nevezzük autotune rendszerűnek. A vezérlés figyeli a teljesítményigényt, a légnyomást, a terhelést, és az üzemanyagot olyan mértékben adagolja, hogy minden időpontban a lehető legjobb teljesítményt biztosítsa, a legkisebb üzemanyag fogyasztás mellett. A hajtószár, amelynek átmérője: 32 mm olyan optimális hosszúságú, hogy a szöghajtás a munkavégzéshez legoptimálisabb 35 fokban áll. A szöghajtás pedig úgy lett kialakítva, hogy a motor nagy nyomatékát biztonságosan továbbítsa a damilfejhez vagy a vágótárcsához. A kitűnő rezgéscsillapítással ellátott irányító foggantyú a legideálisabb, legkényelmesebb állásba fordítható a maximális komfort érdekében. A Husqvarna saját fejlesztésű X-Torq motorja garantálja a megfelelő teljesítményt, nyomatékot, a kedvező üzemanyag fogyasztást és az alacsony károsanyag kibocsátást. 

Jelenleg nem rendelhető
314.900 Ft 289.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 545 FR egy nagyon erős bozótvágó, melyet nehéz körülmények között való használatra gyakori, egész napos használatra terveztek. A komfort fokozása érdekében a lehető legintenzívebb rezgéscsillapítással látták el, amiben jelentős szerepet vállal a magas, eltolt és erős, magnéziumból készült távtartó rész, mely előnyös az emelkedős terepen történő munkavégzés során. Az erős, nyomatékos, Husqvarna által fejlesztett motor a gázadásra nagyon gyorsan reagál, hirtelen pörög föl a kívánt fordulatszámra. Az automata Start/Stop kapcsoló megakadályozza a feledékenységből történő motorindítási problémákat azáltal, hogy a motor leállítását követően automatikusana Start állásba ugrik vissza.

Jelenleg nem rendelhető
289.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 555 RXT egy nagyon erős bozótvágó, melyet nehéz körülmények között való használatra gyakori, egész napos használatra terveztek. A komfort fokozása érdekében a lehető legintenzívebb rezgéscsillapítással látták el, amiben jelentős szerepet vállal a magas, eltolt és erős, magnéziumból készült távtartó rész, mely előnyös az emelkedős terepen történő munkavégzés során. Az erős, nyomatékos, Husqvarna által fejlesztett motor a gázadásra nagyon gyorsan reagál, hirtelen pörög föl a kívánt fordulatszámra. Az automata Start/Stop kapcsoló megakadályozza a feledékenységből történő motorindítási problémákat azáltal, hogy a motor leállítását követően automatikusana Start állásba ugrik vissza.

Raktáron
339.900 Ft 304.900 Ft

Husqvarna fűkasza típusok

2020-ban a Husqvarna a következő fűkasza, szegélynyíró és erdészeti tisztítófűrészeket forgalmazza Magyarországon.

122C, 129C, 525LK, 128R, 129R, 525RX, 135R, 543RS, 535RX, 553RS, 545RX, 545RXT, 555RXT, 545FX, 555FX és az 545FR, 545RXT, 545FX

Beüzemelt fűkaszák szállítása

A Husqvarnánál előírás, hogy a fűkaszákat is csak beüzemelve, beállítva szabad a vásárlónak átadni. Ez természetes dolog és ez így van a webáruházban történő értékesítés során is. Azaz, amennyiben megrendeli a webshopunkban az új Husqvarna kaszáját vagy szegélynyíróját, akkor a műszaki munkatársaim a föladást megelőzően beüzemelik azt. A beüzemelés során a megfelelő üzemanyag kerül a benzintartályba, majd elindítják a kaszát. Megnézik a motor alapjárati és a maximális fordulatszámát, ha szükséges beszabályozzák. Azt is ellenőrzik, hogy rendesen veszi-e a fordulatot és megfelelően reagál-e a gázadásra. Ezt követően kerül vissza az az erdeteti tobozába és adjuk majd föl a futárszolgálattal. A dobozban találja majd a fűkasza tartozékait, a használati útmutatót és természetesen a jótállási jegyet is.

Mi a teendő, ha meghibásodna a fűkasza?

Abban a nagyon ritkán bekövetkező esetben, ha a jótállási időn belül meghibásodna a Husqvarna fűkaszája, kérem vegye elő a géphez mellékelt jótállási/garanci jegyet és nézze meg a szakszervizek címlistáját. Ezt megyénként összegyűjtve találja meg. Válassza ki az önhöz legközelebbi Husqvarna szakszervizt és forduljon hozzájuk. A javítószolgálat igyekszik a problémát a lehető leggyorsabb idő alatt megoldani.

Keresés