Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna rider/első vágóasztalos traktor

 

Hogyan szállítjuk a Husqvarna ridereket?

Valamennyi fűnyíró traktort, így az első vágóasztalos Husqvarna ridereket is természetesen beüzemelve, beállítva használatra készen szállítjuk le és szakszerűen, a kezelését, karbantartását bemutatva és elmagyarázva adjuk át.

Rider árajánlatra van szükségem. Mit tegyek?

Ha pályázathoz, céges beszerzéshez, vagy bármilyen egyéb okból árajánlatot szeretne egy Husqvarna riderre kérni, akkor ezt nagyon egyszerűen kérheti tőlünk. Válassza ki azt a modellt, amelyik érdekli önt! A termék részletes leírásánál talál egy piros gombot "ajánlatot kérek" felirattal. Kattintson erre a gombra, majd a megjelenő űrlapon adja meg a kért adatokat és mi rövid időn belül küldjük írásos ajánlatunkat.

Segítségre van szüksége?

Tanácsadásért vagy telefonos megrendelés miatt hívjon munkaidőben a 06 70 942 1598 telefonszámon! Minden technikai vagy részletkérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a riderekkel kapcsolatban is.

Rendezés:

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Az R 214 TC traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 94 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását.  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza. 

Raktáron
1.299.900 Ft 1.199.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Ha különösen nehéz terepen, meredek domboldalakon kell a füvet vágnia vagy gyakran szeretné a Husqvarna 216 Rider traktorját hótolásra használni dombos területen válassza ezt az összkerék meghajtású változatot! Ön választhatja ki, hogy a 3-késes 94 cm vagy a 103 cm vágószélességű combi vágóasztallal szereljük föl Önnek. További fontos tulajdonsága az erőteljes Briggs&Stratton motor és a pedállal működtetett fokozatmentes sebességválasztást biztosító hidrosztatikus hajtómű. Az ár a 103 cm Combi vágóasztal árát tartalmazza! 
Raktáron
1.994.890 Ft 1.899.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Sokoldalú középen csuklós Rider fűnyíró traktor. Twin, azaz 2-hengeres négyütemű motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. 94, 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztalt választhat hozzá, melyek első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást végeznek. Nagy területtel rendelkező birtokosok és kertápolással foglalkozók számára kiváló választás. Nagy hatékonyság, kiemelkedő manőverező képesség ,gazdaságosság kénelem és magas komfort fokozat.  Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 
Raktáron
2.199.900 Ft 1.999.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   Sokoldalú Rider, Twin motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztal választható hozzá, melyek első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást végeznek. Gazdálkodók számára kiváló választás, akik nagy hatékonyságot, kiemelkedő manőverező képességet és tökéletes eredményeket várnak el a Ridertől egész évben. Az ár a 112 cm széles vágóasztalt árát tartalmazza! 
Raktáron
2.658.800 Ft 2.499.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Ezzel a traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 112 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással vagy fűgyűjtéssel dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását, vagy ha Ön úgy akarja a hatalmas méretű tartályban gyűjti össze..  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

Raktáron
2.869.900 Ft 2.699.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

A nagy méretű fűgyűjtő, a 112 cm vágási szélesség, a 2-hengeres motor és az összkerék meghajtás garantálja, hogy ezzel a kiemelkedő teljesítményű frontkaszás fűnyíró traktorral hatalmas gyepfelületek karbantartását végezheti el rövid idő alatt, kiemelkedően gazdaságosan. Az állandó összkerékmeghajtásnak köszönhetően a meredekebb emelkedőn sem vall szégyent, ott is kitűnően megállja a helyét. .  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

Raktáron
3.469.800 Ft 3.199.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

Kimagasló teljesítményű, összkerék meghajtású Rider törzscsuklós fűnyíró traktor erőteljes, 2-hengeres KAWASAKI motorral. A Husqvarna R420 TSX AWD. Rendkívül erős alvázra építették, hogy a különösen zord körülmények között is híven szolgálja tulajdonosát. . Szervokormánnyal és kényelmes hidraulikus szerszámemelővel alakították ki a vezető kényeleme érdekében. Nagy teljesítményű LED fényszóró a téli munkavégzés során fokozza a biztonságot. Az R 420 TSX AWD Rider ára nem tartalmazza a vágóasztal árát, csak az alapgépet, mivel tetszés szerint választhat hozzá a 112 cm vagy a 122 cm vágószélességű combi vágóasztalok közül.. Az ár a 122 cm széles combi vágóasztal árát is tartalmazza! 

Raktáron
4.639.800 Ft 4.299.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

122 cm vágószélességű combi vágóasztallal! A P 524 Husqvarna rider az AWD összkerékmeghajtásának köszönhetően kitűnően közlekedik a legmostohább körülmények között is. Bonyolult, tagolt, keskeny területek, átjárók, meredekebb domboidalak sem jelenhetnek akadályt ennek a kiváló, strapabíró, Husqvarna első vágóaszutalos traktornak. A bivalyerős, hatalmas nyomatékú KAWASAKI 2-hengeres motor megfelelő erőtartalékot garantál minden körülmény esetén. A vágóasztal különösen erős, melyet a szervizpozícióba állítva könnyedén tisztíthatunk és egyszerűen cseráélhetjük vagy élezhetjük a vágókéseket. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény.. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza! 

Raktáron
5.299.800 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

A P 525D Husqvarna rider KUBOTA dízelmotorral készül. A 3-hengeres 1123 cm3 hengertérfogatú dízelmotor csendes üzemet, hosszú élettartamot megbízható üzemet és rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít. Ezzel a professzionális géppel komplett kommunális feladatsort lehet elvégezni, hiszen nem csak forgókéses vágóasztallal, hanem szárzúzó kialakítású, lengőkésekkel fölszerelt vágóasztallal is kiegészíthető. További extra tartozékai a hótolólap, hómaró egység, seprőgép, vonóhorog. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény, hatalmas területek ápolására tervezték. A motor folyadékhűtéssel ellátott, továbbá olajhűtőt is találunk a gépen, így a legmelegebb nyári napokon is gont és kompromisszum nélkül használható. Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 

Raktáron
7.999.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

A P 525D Husqvarna rider gyári kabinnal fölszerelt változata. A kabin kitűnő rezgéscsillapítással van ellátva így minimális a zaj és a rezonancia. A tág, kényelmes kabin tetőig érő első üvegablakkal rendelkezik, továbbá jobb és bal oldalon nyitható ajtókkal. A kényelmet  tovább fokozza a Grammer vezetőülés. KUBOTA dízelmotorral készül. A 3-hengeres 1123 cm3 hengertérfogatú dízelmotor csendes üzemet, hosszú élettartamot megbízható üzemet és rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít. Ezzel a professzionális géppel komplett kommunális feladatsort lehet elvégezni, hiszen nem csak forgókéses vágóasztallal, hanem szárzúzó kialakítású, lengőkésekkel fölszerelt vágóasztallal is kiegészíthető. További extra tartozékai a hótolólap, hómaró egység, seprőgép, vonóhorog. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény, hatalmas területek ápolására tervezték. A motor folyadékhűtéssel ellátott, továbbá olajhűtőt is találunk a gépen, így a legmelegebb nyári napokon is gont és kompromisszum nélkül használható. Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 

Raktáron
10.499.900 Ft

Miért válasszak ridert?

A Husqvarna riderek vagy másképpen frontkaszás traktorokkal rendkívül hatékonyan lehet dolgozni. Jellemzőjük, hogy vágás közben lényegesen nagyobb sebességgel lehet haladni velük, mint egy has alatti vágószerkezettel ellátott traktorral. A nagyobb sebességnek pedig az a következménye, hogy adott idő alatt sokkal nagyobb terület vágásával végezhetünk, vagy ugyanazt a területet lényegesen kevesebb idő alatt tudjuk levágni.

Egy Husqvarna riderrel is össze lehet gyűjteni a levágott füvet?

Természetesen vannak ezeknek a törzscsuklós traktoroknak is olyan kivitelű változataik, melyek alkalmasak a levágott fűszálak és a lehullott lombozat összegyűjtésére is. RC típusjellel különböztetjük meg ezeket a gyűjtős gépeket. Ilyen típus az RC 318T és az RC 320 TS AWD. A fű összegyűjtésének hatékonysága lényegesen jobb ezeknél a gépeknél, hiszen a nyesedéket egy szállító csiga viszi föl a késektől a gyűjtőtartályba, így a nedves, lédús növényi részek miatt sem tömődhet el a gyűjtőcső, mint ez a hagyományos hátsó fűgyűjtővel ellátott traktoroknál előfordul. Ráadásul a szállítócsiga a rider tartályában a nyesedéket még tömöríti is, így lényegesen ritkábban szükséges a gyűjtő ürítése. Ez az ürítés egyébként rendkívül kényelmes, mert csak egy gombot kell megnyomnia a kezelőnek és a tartályból a talajra hullik az összegyűjtött apríték.

Hogyan közlekedik a rider nehezebb terepen?

A nehézséget általában a dombos területeken történő közlekedés okozhatja, különösen abban az esetben ha nedvesebb a gyepfelület. Ezért, ha ilyen körülményekkel is számolnunk kell, akkor érdemes az AWD, azaz összkerék meghajtású változatokat alkalmazni. Ilyen típus például a 316 TX AWD, vagy az R 320X AWD, továbbá a R 422 TS AWD.

Benzin vagy dízelmotorral készülnek a riderek?

A törzscsuklós Husqvarna gépek jelentősebb részben négyütemű benzinmotorral készülnek. Ezek lehetnek 1 vagy 2-hengeres motorok. Jellemzően Briggs & Stratton, KAWASAKI vagy ritkábban KOHLER motor az erőforrásuk. Ezek jól bevált, megbízható erőművek, alacsony karbantartási igénnyel. Ilyen motort találunk például az egyik nagyon kedvelt R 214 TC típusban.

Természetesen ebben a széles frontkaszás traktor választékban rendelkezésre áll dízelmotorral fölszerelt típus is. Ez a P 525 D, ami kapható fülkés vagy fülke nélküli változatban is. Az erőforrása 3-hengeres KUBOTA dízel, ami rendkívül hosszú élettartamú, csendes járású és minimális fogyasztású. Az üzemanyaga gázolaj, aminek az ÁFA-ja vállalkozások számára visszaigényelhető, így még gazdaságosabb az üzemeltetésük. Mivel ezek a riderek nagyobb igénybevételre készültek, ennek megfelelően nagyobb a teljesítményük és az élettartamuk is, ezért ezzel együtt magasabb árkategóriát is képviselnek. A magasabb ár, azonban a kapacitás kihasználásával bőségesen megtérül.

Fülke tehető e a riderrre?

Jelenleg egyetlen modell a P 525D kabinnal az a típus, ami a vezetőt óvó fülkével került kialakításra. A kabin mindkét oldalán található kényelmes be és kiszállást biztosító ajtó, illetve a téli, hidegebb időszakban a fűtés is garantálja a vezető kényelmét. A kiegészítőkkel, mint seprőgép, hótolólap, hóeke, hómaró, sószóró alkalmas egy kisebb település komplett kommunális feladatainak elvégzésére.

Keresés