Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna fűnyíró traktor | Professzionális traktorok fűnyíráshoz

Hogyan szállítjuk a traktorokat?

A HUSQVARNA traktorokat beüzemelve, beállítva, a helyes működésüket leellenőrizve, azonnal használhatóan szállítjuk önöknek. A traktor átadásakor a használatát, kezelését bemutatjuk, a funkciókat elmagyarázzuk. A szükséges karbantartási feladatokat ismertetjük, a teendőket részletezzük. 

Mikor szállítjuk a traktorokat?

A traktor szállítását megelőzően az időpontot előre egyeztetjük, a megbeszélt időpontra pontosan érkezünk. A szállítást saját autónkkal végezzük így tudjuk garantálni a pontos érkezést és a fűnyíró traktor szakszerű átadását, ami a garanciának is a feltétele. Ha segítségre van szüksége a traktor kiválasztása során, örömmel segítünk a sokéves szakmai tapasztalatunkat kihasználva.

Segítségre van szüksége?

Tanácsadásért vagy telefonos megrendelés miatt hívjon munkaidőben a 06 30 715 -1707 telefonszámon! Minden technikai vagy részletkérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére.

Árajánlatra van szüksége?

Gyakran fordul elő és teljesen természetes, hogy különböző pályázatokhoz, céges beszerzéshez árajánlatra van szüksége. Ezt nagyon egyszerűen jelezheti nekünk és mi nagyon gyorsan el is küldjük önnek a személyre szabott egyedi árajánlatunkat, minden lényeges információval ellátva. Önnek csak az ajánlatkérő űrlapunkat kell egyszerűen kitöltenie, majd az ajánlatkérés gombra kattintva  azt elküldeni. A megadott adatok alapján gyorsan elkészítjük ajánlatunkat.

 

 

Hogyan válasszon a Husqvarna traktorok közül?

Az első és legfontosabb eldöntendő kérdés, az hogy milyen nyírási módot szeretne. Össze akarja vagy össze kell gyűjtenie a levágott fűszálakat? Szeretné, ha az ősszel lehullott lombot is eltüntethetné? Ha már tudja a választ arra, hogy szükséges-e a nyesedéket összegyűjtenie, akkor a következő kérdés az, hogy milyen konstrukciót szeretne. Ha gyűjteni szeretne, akkor választhat a traktor hasa alatt elhelyezett traktorok közül vagy akár olyan is szóba jöhet, ahol a vágószerkezetet a traktor elé szerelték föl. Ezek az úgynevezett rider vagy más néven törzscsuklós gépek.

A következő nem kevésbé fontos kérdés az, hogy mekkora területen szeretné a Husqvarna traktorját használni. Itt jelentős konstrukciós különbségek vannak a vázszerkezet kialakításában, motor teljesítményben és természetesen a hatékonyságban, élettartamban. Vannak hobbi célokra készült változatok és vannak professzionális munkákra tervezett gépek is.

Ha segítségre van szüksége, akkor hívjon telefonon! Munkaidőben szívesen adok választ minden fölmerült kérdésre. Elérhetőségem: 06-30-715-1707

Mikor használhatók a Husqvarna traktorjai?

A mérnökök a fejlesztés során arra is figyelnek, hogy ezeket a kertitraktorokat ne csak a fűnyírás időszakában használhassuk ki, hanem egész évben kerti mindenesként dolgozhasson. Ez egyaránt igaz a legkisebbtől kezdve egészen a legprofibb riderkeig,mert mindegyik számos munkaeszközzel egészíthető ki. Hótolás, szállítás, síkosságmentesítés, gyepápolás, stb. feladatokra is remekül használhatók és kihasználhatók.

Keresés